Post by imindifine on Feb 20, 2022 23:05:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2 2022 version ▞▞▞
Одлицна
р4
Превише ствари за радити у овој игрици, лепа игра♥
Када сам почео да је преузимам, није се преузела, толико сам љут што радим игру управо сада и не преузима се. Тако сам јако љута што се ова игра не преузима. Ова игра је најгора што покушавам да је играм али не ради, преузео сам га
Ова игра је сјајан нови ниво додир је такође глатки. Могу да је играм цео дан. Хвала вам што сте направили тако добру игру добром за тимепасс.
верт дуге нивое
Уживајте у првом нивоу, али не можете ни да пређете на други ниво
Забавна игра.Због новог ажурирања, нисам могао да прођем Сову у Босс Русх-у, због експлозивних плодова који се не могу брати, када експлодирају, а уђем у његову област, добијем велику штету. МОЛИМ ВАС ПОБОЉШАЈТЕ.
Предобро само имају пуно рекламе.Али 5 звездица!!!
🥇🎈🥇🎈👍🏻👍🏻👍🏻💎
Занимљива авантуристичка игра је веома лепа, срећан сам
Глупа игра, заглавио сам се на одређеном месту на нивоу где не налазим где да идем. Покушавам много пута, али то је као ћорсокак
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulatsioonmängud oeeg
тешка игра
Свиђа ми се ова 👌 игра Фантастична и невероватна
Мистрие исланд ме нект левел ко упдате кро.. ме уске ааге ка левел кхелна цхахти ху
На сваком кораку потребна је интернет конекција...
Свиђа ми се, али отвара се ниво 2. Не могу да играм ниво 2, покушајте да побољшате апликацију
Одлична носталгична игра. Подсећа ме на златно доба нинтендо игара (као што је Адвентуре Исланд). Препоручује!
Најбоља игра коју сам игра
Коначни шеф је веома тежак, не добијам камење и вепане, али он добија магичне моћи и смањује полувреме боса×2 тако сам љут
Ова игра је невероватна и веома добра. Много ми се свиђа ова игра, али има неколико проблема у овој игри, али нема везе што је одлична. Програмер господине, чекаћу ваш одговор.👌👌👌
Свиђа ми се ова игра, али контрола је спора.
У овој игри Адулт Адс садржи..АЛТ Балаји Апп огласе. Углавном деца играју ову игру, тако да ова врста одраслих није добра за децу.
Jungle Adventures 2 Piedzīvojumu spēles zzc
Игра ка гуру
Одличне игре. Много сам уживао у авантури у џунгли. Волим ову игру тако сјајну
наставља да се руши. није могао ни једном да игра
ХАССАН до продавнице за вас и породицу
Jungle Adventures 2 Sarguzasht okyf
Jungle Adventures 2 ایڈونچر esrk
лепа игра
Игра је била дивна, али неки нивои су превише тешки за играње
није тако занимљиво
Мој омиљени...💯💯....али сада га преузимам много пута после па не знам како је сада ..после ажурирања ..па оцењујем потпуно након што сам га играо ....хвала. Да, веома је добро након ажурирања ...извините на касним повратним информацијама. Хвала
игра је забавна
Веома интересантне карактеристике игре су тако добре у свему, то је игра добра за моју ћерку, толико јој се свиђа зато јој дајем 5 звездица👍 добра
Сасвим добро, али недовољно