Post by imindifine on Feb 20, 2022 23:12:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι φοβερό παίζω από 13 χρονών και δεν είμαι 27
Έχασα όλη μου την πρόοδο. Έχασα όλους τους δράκους μου όλα τα πράγματά μου από τη γη και τα νησιά μου. Αλλά αν δεν έχανα όλη την πρόοδό μου, θα βαθμολογούσα το παιχνίδι με 4 αστέρια, επειδή είναι πολύ αργό στην αρχή, αν δεν έχετε πολλά πετράδια και χρυσό.
Ορισμένα παιχνίδια δεν βάζουν ένα τίμημα στην αφοσίωση των παικτών. Αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια, πληρώνω πολύ για να κερδίσεις, αλλά μου αρέσουν οι πολύχρωμοι δράκοι.
Μια βλακια και μιση
Περισσότερα δωρεάν διαμάντια ή λιγότερα χρονόμετρα για ενδιαιτήματα και καταπακτές... Και όταν καθαρίζω τη χρήση του τηλεφώνου, αφαιρεί όλα τα ληφθέντα πράγματα από το παιχνίδι.. Και πρέπει να κάνω λήψη ξανά
Παρακαλώ βοηθήστε, είχα καλό λογαριασμό, αλλά διέγραψα την εφαρμογή αλλά είχα το Google play για να μην χάσω τίποτα, παρακαλώ βοηθήστε με για να μην ξεκινήσω ξανά Απάντηση γρήγορα
Dragon City (Thành Phố Rồng) Mô phỏng usyw
Dragon City Mobile Simulazione hqar
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από χρόνια, το άφησα γιατί έχασα την αρχική μου πόλη και το παιχνίδι ξανά για να παίξω. Στα δύο χρόνια που δεν έπαιξα, τα γραφικά έγιναν από πραγματικά κουλ και καλλιτεχνικά σε αυθόρμητα, παιδικά και αντιπαθητικά. Το παιχνίδι είναι αδύνατο να το ανεχτείς τώρα γιατί τα γραφικά είναι τόσο άχαρα και ενοχλητικά. Ένιωσα ότι έχασα όλη την αυτονομία του παιχνιδιού μου. Καθόλου διασκεδαστικό πια.
Καλό παιχνίδι αλλά υπάρχει ένα σφάλμα όπου μετά την παρακολούθηση πολλών διαφημίσεων για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο, η επόμενη ευκαιρία για άλλη διαφήμιση δεν θα φορτώσει. Δεν είναι δικό μου ίντερνετ γιατί άλλα παιχνίδια λειτουργούν μια χαρά. Μόλις συμβεί αυτό, κάθε φορά που αγγίζω μια διαφήμιση, απλώς αποθηκεύεται στην προσωρινή μνήμη, ακόμα κι αν επανεκκινήσω το παιχνίδι. Η δυσλειτουργία διαρκεί μόνο λίγες ώρες πριν οι διαφημίσεις λειτουργήσουν ξανά, αν και μερικές φορές (σπάνια) λειτουργεί αμέσως μετά την επανεκκίνηση του παιχνιδιού.
Δεν πήρα έναν Heroic/High Sacredwing δράκο και σπατάλησα 500+ πετράδια στον πρόσφατο αγώνα, ήμουν πρώτος και στον 5ο γύρο! Παρακαλώ διορθώστε το σφάλμα!
GeMa - video Dailymotion
Είναι πολύ καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και αν χρησιμοποιήσετε το Karl's Link, θα λάβετε πολύ χρυσό, φαγητό και 4 Δράκους, με τον έναν να είναι ένας θρυλικός δράκος, οπότε διαβάστε τα βίντεό του για τον σύνδεσμο
βαθμολογία 5 αστέρων! Το έπαιζα από το 2013 έως το 2015, αλλά τα παράτησα 6 χρόνια αργότερα. Αλλά τώρα το έπαιξα ξανά γιατί δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια για να παίξω στο τηλέφωνό μου ή στο play store! Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο χαλαρωτικό και αφαιρεί ακόμη και το άγχος μου.
Έτσι, αυτό είναι πολύ βαρετό με την έννοια ότι αν δεν πληρώσετε για επιπλέον αντικείμενα, δεν έχει καμία αξία στο παιχνίδι. Απόδειξη είναι ότι μετά από τόσες αναβαθμίσεις πρέπει να πληρώσετε για πολύτιμους λίθους ή άλλο νόμισμα. Σε αυτό προστίθεται κάθε φορά που συνδέομαι τον τελευταίο μήνα, με υποδέχονται 10-12 σελίδες που με ενθαρρύνουν να πληρώσω. Παίζω παιχνίδια μικροσυναλλαγών με πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα αναπαραγωγής και μακροζωία από αυτό το παιχνίδι.
Όλο το στήθος r ψεύτικο. Ποτέ δεν παίρνεις δράκο από τα σεντούκια. Και όταν παίρνετε έναν δράκο εξαφανίζεται από την αποθήκη σας. Κάποτε μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα έχω αρχίσει να το μισώ!
Γεμάτο διαφήμιση.. Το ερεθιστικό δεν μπορεί να παίξει για 5 λεπτά χωρίς προσθήκη
Power Rangers: Legacy Wars Action oxf
Γεια σου socialpoint! Έχω παρατηρήσει από τους γείτονές μου ότι υπάρχει μια τυχερή φωλιά... Αλλά δεν την κατάλαβα και πολλοί άλλοι παίκτες επίσης δεν την κατάλαβαν... παρακαλώ, διορθώστε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο παιχνίδι, αυτό είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι όπου μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο.... Σας ευχαριστώ ☺️.
Αγαπήστε το παιχνίδι. Οι διαφημίσεις ήταν καλές για λίγο, αλλά τώρα δεν μπορώ να δω ούτε 1 χωρίς το παιχνίδι να με διώξει. Οι πολύτιμοι λίθοι για τα νησιά γίνονται αρκετά ακριβοί, θα πρέπει να υπάρχει ακόμα και εκεί που μπορείτε πιο γρήγορα να χρειάζεται για πάντα για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους. Αγαπήστε τα evens που έχουν. Διορθώστε τις διαφημίσεις!!!
Πρεπει να περιμενεις πολλες ωρες και πρεπει να εχει πολλα gems. Έλεος!
σήμερα 2/02/2015, είναι η πρώτη μέρα, που φορτώνω το παιχνίδι, και μετά από ένα δευτερόλεπτο πρέπει να το φορτώσω ξανά. παρακαλώ διορθώστε το
Μου φορτονει και λιγο πριν ανοι3ει βγαινει,ασε που αλλες φορες οταν παιζω κολαει και ο μονος τροπος να 3εκωλεισει ναι να βγαλει την μπαταρια.......
Τα σπάει το πιο τελιο παιχνίδι
LEGO City - LEGO - Playmobil, LEGO & Κατασκευές - Funny ...
το καλύτερο παιχνίδι dragon ever
title: Αναλογικός ηλεκτρισμός description: Δημιουργία και προσομοίωση ενός αναλογικού ηλεκτρικού κυκλώματος. voice: Learn how analog electricity works and
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια dragon αλλά είναι λίγο δύσκολο να κερδίσετε πολύτιμους λίθους (ή) απαιτήσεις. Παρόλο που παίρνω πολύ καλούς δράκους, χρειάζεται πολύς χρόνος για να εκκολαφθεί, θα χρειαστεί λίγο λιγότερος χρόνος αν είχαμε κάποια dimands, ξέρω ότι πρέπει να συμπληρώσουμε για να λάβουμε dimands, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξοδέψουν χρήματα σε παιχνίδια , συγνώμη. Σκεφτείτε το λοιπόν
Το κατέβασα και πέρα από το ότι μου έτρωγε διαμάντια από το τρίτο νησί και μετά ζητάει μόνο διαμάντια.έλεος πραγματικά.!!!!
Γεια, μου αρέσει πολύ το παιχνίδι σου. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο πύργο φύλακα για να συντομεύσετε τον χρόνο ενδυνάμωσης; Σας ευχαριστώ.
Πού είναι τα άλλα νησιά μπορώ να δω μόνο έξι νησιά και να σημειώσω ότι βρίσκομαι ήδη στο Επίπεδο 49 και υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμος ένας νέος πύργος, αλλά όχι στην περίπτωσή μου. Επίσης, αγόρασα ήδη το έκτο νησί, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορώ να τοποθετήσω κανένα από τα πράγματά μου, ακόμα και ενδιαιτήματα δράκων, αυτό είναι απογοητευτικό, επιλύστε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.
Μου αρέσει ο Mr Beast
Μπορεί να μην μας γίνεται με κάθε διαφήμιση που βγαίνει... Και κάθε φορά που μπαίνω θα μου πεταχτούν 1002 μαλακίες και στο τέλος θα κολλήσει το κινητό... Αφού δεν θέλω να δώσω λεφτά για κάθε παιχνίδι λες και είμαι κανας άνθρωπος που δεν έχει ζωή και καθομαι όλη μερα στον καναπέ μου παίζοντας 24/7 βιντεοπαιχνίδια
Είχα 3 καθαρό δράκο στο επίπεδο 19, δεν ξέρω πώς εκτρέφω κάποιον δράκο, δεν θυμάμαι ότι είχα τον ιβουάρ δράκο, μετά έφτιαξα τον καθαρό δράκο της φωτιάς και μετά έναν καθαρό δράκο ακόμα, αλλά την επόμενη μέρα θα φύγουν αν το βρεις στο προφίλ μου θα δεις ότι είχα καθαρούς δράκους παρακαλώ βοηθήστε με είμαι 21 επιπέδου και είμαι άχρηστος
Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά
Επάλειψη
Το παιχνίδι είναι καλό σε σύγκριση με άλλα, αλλά δεν υπάρχει αρκετό αγωνιστικό περιεχόμενο, δεν υπάρχει περιεχόμενο τέλους παιχνιδιού. αν μπορούμε να αποκτήσουμε μια λειτουργία εκστρατείας/λειτουργία ιστορίας ή ακόμα και μια ζωντανή μάχη, θα ήταν υπέροχο
Φύλο
龍城 (Dragon City) 模擬 gvjg
1 αστέρι για τώρα γιατί δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι έχει κολλήσει στο 69%. Διορθώστε το το συντομότερο δυνατό. Θέλω πολύ να παίξω dragon city.