Post by imindifine on Feb 20, 2022 23:18:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів монет ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Car Driving School : Car Games ጀብዱ avv
Гра якась весела. Тепер проблема в тому, чи можна виправити реєстр пошкоджень? коли я стріляю своїм допоміжним торпом у ворога, не пошкоджено взагалі. те саме для головного торпу.
Плюси: 1.Графіка чудова. 2. Загальний досвід гри все ще чудовий. Мінуси: 1. Жахлива система відповідності. Чому суб’єкт III рівня 30 рівня завжди збігався з монстром 45 рівня (максимальний рівень) IV рівня? 2. Багато шахраїв. 3. Вони взагалі не є системою звітів про шахраї/погану поведінку. 4. Спливаюче вікно оновлення з’являтиметься час від часу, незважаючи на те, що я вже ввімкнув останню версію, і його не можна закрити, не перезавантаживши гру. Іноді це трапляється навіть прямо в середині матчу.
ІДІОТСЬКИЙ контроль! Гра не вдалася!
Вибачте, треба брати зірку назад. Вам важко отримати ключі від ящиків, а тоді все, що ви отримаєте, це видаліть фарбу з ящика, зробіть інший ящик, якщо хочете фарби. Я думаю, що це смішно наклеювати фарбу разом з усім іншим
Чудова гра, в основному пвп. Хотілося б, щоб місії були більш захоплюючими. Можливо, офлайн-версія pvp теж із ботами
Хороша гра)
Гра вав + ігри супер графіка - тому що неможлива онлайн
чудова гра, але як додати друзів у гру? Я хотів би, щоб у нього була функція чату в режимі бою.
Не знаю, чому цій програмі потрібен доступ до моїх фотографій і файлів, щоб грати в гру. Відмовлено. Видалено. Жодній «грі» не потрібен доступ до моїх контактів, фотографій або для здійснення дзвінків
Хороша гра, у неї є великий потенціал, щоб грати набагато цікавіше, я пропоную додати, будь ласка, такі матеріали, як ядерна бомба або міанси типу кампанії, це було б весело.
Поки що хороший онлайн-сервер працює добре, хорошу гру підводного човна важко знайти. Мені це подобається і всім рекомендую
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 動作 uapj
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Ação kzig
Прекрасна графіка! Відмінна гра! Це єдина гра, в яку я грав за останні місяці і все ще граю!
гарне збереження гри для постійних проблем з націлюванням. деякі ігри є націлювання на інші немає націлювання. це якась помилка.
Мелоти молоти молоти, не чекати... Без шліфування. Просто вилучення готівки. Тут немає справжньої розваги.
Рескін лінкора та космічних бойових ігор. зайвий. арени швидко старіють
Ця гра хороша, але графіка жахлива
Поки що все добре..я люблю морську війну та її веселощі...тільки одна річ..мій склад командира дурний, лол, бо він постійно заважає мені і стикається з моєю підводною ланкою
Чому, коли він хоче вступити в бій, він каже відключення від сервера
Гра добре грає, але потрібні гроші, щоб щось купити.. Підводний човен також не дуже вибирати. Будь ласка, дізнайтеся більше про підводний човен
Я б дав вам, володарям Sneaky Snark, FULL ON FIVE., але моя гра не розпізнає, коли я тихо бігаю, і глибоко ворог бачить мене, як повний день! І він продовжує випадати в найважливіші моменти (наприклад, коли ви тільки збираєтеся отримати оргазм на каналі Playboy, а потім... цей жахливий звук... руйнує ваш оргазм на каналі Playboy.) Вибачте мене. На секунду я отримав Helter Stupid......і цей жахливий звук не зруйнував ваш орґаз. на... ВОНО ЗНОВУ!
Задумка супер!! но закінчено тим, що помилку вибиває після 3 -ох розігри ((((
Потрібен індивідуальний кредит..виграйте чи програйте, деякі гравці ліниві.. Ця гра розслабляє?НІ
цікава гра. весело! оновлення було трохи складно зрозуміти.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Action qxdk
Найкраща інтригуюча гра Navy, яку я зустрічав, чудовий час із керуванням у реальному часі та оновленнями. Три режими бою та чудова графіка. Відчувається, що кожна гра виявляється різною і, безперечно, є серійним фільмом про війну!
Гарна гра, але вона потребує більше мережі, чому? Будь ласка, зробіть для мене мін. Net, тоді я поставлю вам 5 зірок 🙃😉, будь ласка
Справжній нудний створюйте такий, що ви можете атакувати кораблі, може виглядати прицілом і може вижити, і галсовий корабель з торпедами
Дуже хороша гра дуже сподобалася, але вона доступна лише на платформі Android, у мене є і Android, і iOS, якщо вона також доступна на платформі iOS, це буде чудово для таких геймерів iOS, як я
Гарна гра, але я думаю, що розробники навмисно зробили щось не так. Імовірність оновлень розчаровує. Це зменшує мої гроші. Я думаю, чому ви створюєте таку ймовірність, щоб заохочувати гравця купувати гроші за реальні гроші.
Для мобільної гри це непогано. Єдина проблема – це проблеми із запрошенням. Друзі грати..
Не дуже весело. Ніколи не буде. Матчі нерівні. Я проти 4 на човні для початківців. Просто даремно витрачаю час. Вони об’єднуються, не стріляйте один в одного тільки в мене. Видалення зараз.
Люблю гру, управління просте, люблю ракети та підводні апарати!!! Я б хотів, щоб карти були більшими.