Post by imindifine on Feb 20, 2022 23:28:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop કેઝ્યુઅલ xih
ΤΕΛΕΙΟ!
Ωραίο παιχνίδι αξίζει τα 5 🌟
ΤΈΛΕΙΟ. ΠΑΙΧΝΊΔΙ.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και ο λόγος που του έδωσα 4 αστέρια είναι επειδή υπάρχει τρόπος για πολλές διαφημίσεις. Τα ρούχα είναι εντυπωσιακά και για τις δύο επιλογές. Τόσο πολύ που έφτιαξα αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό 😇😇 Είμαι τόσο εθισμένος
Encuentro: Ballet vs Hip Hop Casual zcc
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά η επιλογή νοσοκομείου δεν είναι διαθέσιμη, επομένως, ξεκλειδώστε την επιλογή γιατρού.
Ειναι ωραιο αλλα η φαση ειναι οτι θα ηθελα ποιο πολλα πραγματα ξεκλειδωμενα
Είναι εντάξει. Είναι διασκεδαστικό τις πρώτες φορές, αλλά μετά γίνεται κάπως βαρετό. Επίσης, είτε παίζετε μπαλέτο είτε χιπ χοπ, σχεδόν πάντα κάνουν την άλλη πλευρά να κερδίζει. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις αν είσαι σαν στο ιατρείο και δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, αλλά όταν είσαι σπίτι και υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, το παιχνίδι δεν είναι καθόλου συναρπαστικό ή ενδιαφέρον. Ωστόσο, η μικρή μου ξαδέρφη το λατρεύει, αλλά είναι μόλις 6 ετών, οπότε αυτό το παιχνίδι είναι μάλλον καλύτερο για μικρά παιδιά.
Δεν μου αρέσει γιατί δεν μου ανοίγει
Το κατέβασα για την 4χρονη εγγονή μου και της αρέσει πολύ να το παίζει. Λατρεύει τη μουσική και τον χορό, οπότε της ταίριαζε σε ένα «Τ».
υπέροχο παιχνίδι! μερικά πολύ μικρά σφάλματα, αλλά τίποτα δεν επηρεάζει το παιχνίδι! αλλά όπως και με άλλα καλά δωρεάν παιχνίδια, είναι εντελώς ΓΕΜΕΝΟ από διαφημίσεις. Εκτιμώ ότι ορισμένα στοιχεία είναι κλειδωμένα, αλλά μπορούμε να έχουμε ελεύθερα αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθούμε μεγάλες βαρετές διαφημίσεις; χάνουν χρόνο και σπαταλούν μπαταρία. αλλά πάνω από όλα, ένα υπέροχο παιχνίδι!
Δεν λεο ψεματα αργι να γορτοσει ειναι χαλια
Δεν είναι κακό, αλλά το μέγιστο χρώμα μαλλιών, το στυλ μαλλιών, τα φορέματα, το στυλ χορού κ.λπ. είναι κλειδωμένα. Για να αποκτήσετε αυτά τα πράγματα το παιχνίδι θέλει χρήματα... !
Μπορείτε να κάνετε ένα παιχνίδι με κολύμπι, υδατοσφαίριση ή χορό στην πισίνα
Είναι διασκεδαστικό και μπορείς να τη ντύσεις όπως θέλεις στο στυλ σου ακόμα και να διαλέξεις όποια πλευρά θέλεις.😍😍🤩🤩🤗🤗🥰🥰
Μακάρι να μπορούσα και hip hop και μπαλέτο🩰
Είναι υπέροχο 😍😍😍😍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Δροσερός
Καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αφήστε κάτω μερικά από τα είδη αγοράς και κάντε το δωρεάν όταν ήμουν 7 ετών, μου άρεσε να παίζω αυτό καθώς δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα έχανα από τους αντιπάλους μου γιατί έχουν σαν αυτούς τους πληρωμένους χορούς, κοστούμια, μακιγιάζ ,hair and stuffs και μόλις είχα τα δωρεάν υλικά, οπότε τα διέγραψα γιατί ήμουν τόσο απογοητευμένος από το παιχνίδι με το πόσο έχανα :/
Αυτο το παιχνιδι ειναι τελειο οπως και ολα τα αλλα της Coco
δεν μου κατεβαίνει καν
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και το παίζω καθημερινά, αλλά ο μόνος λόγος που έδωσα τέσσερα αστέρια είναι επειδή πάντα υπάρχουν διαφημίσεις στο τέλος, μπορείς να είσαι μπαλέτο ή χιπ χοπ, φυσικά κάνω χιπ χοπ και μπορείς να αλλάξεις ρούχα αλλάξτε μαλλιά και να πάτε στο το γυμναστήριο, αλλά το μόνο πράγμα που δυσκολεύεται επίσης να πληρώσεις για τα υπόλοιπα πράγματα σχεδόν στα ρούχα που πρέπει να ξεκλειδώσεις, έτσι ναι, αλλά εξακολουθώ να παίζω είναι ακόμα διασκεδαστικό και δείχνω στον κόσμο ότι είσαι νούμερο ένα και εσύ «είναι το ωραίο, μην είσαι στη γωνία
Dance Clash : ballet - hip-hop Grand public iiam
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop የተለመደ zrma
Είναι πολύ καλό παιχνίδι. Στην οικογένειά μου, η αδερφή μου, ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου παίζουν επίσης αυτό το παιχνίδι στο τηλέφωνό μου. Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.😘😘..........
Καλό παιχνίδι οκ
Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και το εγκατέστησε η κόρη μου. Αλλά σήμερα συνέβη όπως όταν ο χαρακτήρας της ήταν έτοιμος να χορέψει και η μουσική υπόκρουση πήγαινε και μετά πάτησε το κουμπί αναπαραγωγής για να πάει να χορέψει αλλά η μουσική δεν πήγαινε. Το δοκίμασε επίσης πολλές φορές, αλλά η μουσική δεν ήρθε.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν σου δίνουν πολλές χορευτικές κινήσεις εκτός αν πληρώσεις 7,99 £ και όταν βάζεις σαμπουάν στα μαλλιά δεν μπορείς να τα ξεπλύνεις, είσαι τυχερός που παίρνεις 3 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ φοβερό αλλά στο κομμωτήριο μετά την εφαρμογή του σαμπουάν το κολλάς, το νερό δεν λούζει τα μαλλιά και δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο
Δεν αντέχω άλλο δεν ανοίγει. 😒😲☹️😾
Εντάξει το παιχνίδι είναι ΤΕΛΕΙΟ αλλά θα μπορούσα να μην τα έχετε όλα κλειδωμένα!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο όταν ήμουν 2 χρονών ονειρευόμουν να γίνω χορεύτρια μπαλέτου, αλλά το πιο ενοχλητικό είναι ο γιατρός και το σπα, οπότε μπορείς να κάνεις είναι το στυλ στα ρούχα και το μακιγιάζ στα μαλλιά, οπότε μου αρέσει μόνο λίγο !😅😅
Καλό..... Δεν μου άρεσε που το κλειδονατε όμως..... 😨Sorry
Είναι χάλια μην το κατεβάσετε .Εμένα δεν μου ανοίγει καν χαλια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί κάνω μπαλέτο εδώ και 8 χρόνια
Τέλεια
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, δίνω σε αυτό το παιχνίδι 2 στα 5 γιατί νομίζω ότι εσείς προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα από τα μικρά παιδιά για να παίξετε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο, απλά νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο γιατί πιέζετε τα παιδιά να συνηθίσουν να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε παιχνίδια, απλά νομίζω ότι αυτό είναι λάθος και έτσι🤒 βαρέθηκα με τέτοιου είδους παιχνίδια 😠😡👿😡😠👎👎👎
Φρικτό παιχνίδι! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ! Γιατί; Γιατί υστερεί και τζιλτσάρει και όταν πρωτοπαίζεις χάνεις!άδικα! τραγικό παιχνίδι!
Tiles Hop: EDM Rush! இசை wmus
Αυτό είναι ανόητο, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς αυτές τις διαφημίσεις να μείνουν εμπόδιο. Δεν είμαι από εκείνα τα αγενή παιδιά που πραγματικά πρέπει να το διορθώσετε 😡
εντάξει, μην με παρεξηγείς, στοιχηματίζω ότι είναι καταπληκτικό, αλλά χρειάζονται περίπου 9 ή 10 λεπτά για να φορτωθεί και περισσότερες επιλογές χορού, παρακαλώ είμαι χορεύτρια μπαλέτου, αλλά χρειαζόμαστε απλώς περισσότερες επιλογές, αλλά ούτως ή άλλως διασκέδασα τόσο πολύ!!
Το λατρεύω!😗Το παίζω καθημερινά. Δεν μου αρέσει που πρέπει να πληρώνεις για το μισό παιχνίδι.😐αλλά θα περάσετε υπέροχα με το παιχνίδι. οπότε πάρτε και τον εγκέφαλό σας ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Εγώ και οι φίλοι μου έχουμε όλοι το παιχνίδι. 🤗🤗🤗