Post by imindifine on Feb 20, 2022 23:31:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
zabavna pojačanja, glatka igra
To je jedna od zgodnih igara, ali reklame su vrlo razočaravajuće
Nevjerojatna igra
Uložio sam nekoliko sati u ovu igru, a zatim sam odlučio kupiti paket od 99 centi koji je nudio. Nakon što sam to učinio potpuno je resetirao sav moj napredak i vratio me na razinu 1 bez nadogradnje broda i mini broda.
Koja je svrha termina za događaje Halloween? Ne mogu dobiti ništa osim bombona i gradim bazu, ali čini se da nikad neću doći do točke da dobijem nagrade. Gubljenje vremena i novca. Uzdah.
Lijep gamr
Sustav rangiranja u pvp-u je užasan kako dovraga mogu nadmašiti nekoga tko ima preko 3000 kad sam samo na 600 ne mogu pa stalno gubim popravi ovo i dobit ćeš bolju recenziju i 5 zvjezdica
Napisao sam recenziju i pokušao pogledati zašto se moja ocjena promijenila na 5 zvjezdica. Moja recenzija je izbrisana. Potrošio sam novac i igra mi se ruši nakon što sam izašao kada sam platio. Kao stvarno? Koincidencija? U mojoj e-pošti su tražili moje ime u igri. Kako da to dobijem ako ne mogu ući u igru? Učitava mali dio plave boje na traku za učitavanje, a zatim izlazi. Ponovno pokrenut telefon, ponovno instalirana aplikacija, učitava se, ali izgleda kao da me pokušava prijaviti i izlazi. Pretpostavljam da ću deinstalirati i preuzeti gubitak.
Space Shooter: Galaxy Attack આર્કેડ tao
Igra je dobra, ali ja sam ovdje sa prijedlogom, molim vas da dodate opciju dijeljenja dragulja do 50 među prijateljima osim ceha, kako bi naši juniori napredovali. Hvala puno😌
PvP je još uvijek loš i nekako se neki "PvP sadržaj" ne računa za telefonski razgovor, u sadržaju igre nedostatak informacija za novog igrača (kako otključati brodove/mini brodove, spojiti stvari, privitke broda, objašnjenje svakog sadržaja, nemaju odgovarajuće Kontaktirajte nas)
Stvarno mi se sviđa ova igra. Najbolja u ovom žanru. Potrošio sam puno novca na ovu igru. Svoj izbor shvaćam. Međutim, sada je za dobivanje najboljih brodova samo zgrabiti novac. Trebao bi postojati drugi način da dobijete najbolje brodove. Dijamanti ili gotovina. Dio hvatanja novca moj je razlog za nisku ocjenu.
Mad GunZ - shooter game 在线射击游戏 動作 sxjh
to je cool
Ako nemate novca, nemate pravo igrati ovu igru. Sada dev nemojte reći da možete igrati bez toga, to će biti pogrešno jer bez spajanja ne možete proći razine i ne možete postići ciljeve s događaja, oprostite, ali vi ste samo pohlepan dev..moj cilj je brod crnog zmaja, guzica izgleda da nije moguće bez novca. Dali ste red da igrate u mega eventu koji ima 2700 bodova 2700x21=56700 i blackdragon ship će moći dobiti ako imate 70000 bodova..
Nevjerojatna igra voli uvijek nove događaje i ažuriranja
Ich glaube,es kamm zum ein missverstaendnis!!! Es ist mein Liebnisspiel,erinnert mich an meine Jugent,den ersten Spaceshooter 1984!!!!! Također,an alle die sich das spiel runterladen,nimmand ist Perfekt,aber es gibt Administratoren,die euch gerne weiterhelffen,wen ein Problem auftaucht!!!! Danke fuer das verstaendnis!!!
Ovo je dobra igra igrao sam je svakodnevno. ali jedna stvar me jako ljuti što je nadogradnja brodova preoooooooo skupa. vrlo je teško dostići 25 razinu nadogradnje. moje mišljenje je da molimo smanjiti goldcoine za nadogradnju.
Treba više prilika za dragulje
Zabavna igra pucanja
Ova igra je sjajna, ali morate je učiniti kompatibilnom s gamepadom, bilo bi puno bolje s kontrolerom
Uživajte u potpunosti
Dobra igra, ali sve što moramo platiti pravi novac ovo je otpad
Vrlo skupa igra i izgubljen novac
Ako ste platili premium verziju aplikacije i mislili da premium verzija otključava sva pojačanja, nije. Dobio sam premium verziju kada je bila besplatna u prodaji, tako da zapravo ne znam razlike između plaćene i besplatne verzije, ali plaćena verzija je još uvijek do vrha natrpana plaćenim nadogradnjama lijevo i desno, to je sigurno. Brojim pet različitih kutija za plijen/nagrade razasutih po aplikaciji. Provest ćete puno vremena klikajući posvuda da pokupite razna pojačanja i nadogradnje, koje se stalno pojavljuju. Ali najneugodnija značajka je borba između igrača i igrača. PVP način igre nastavlja spajati igrače s brodovima različite jačine, a jedan od njih je obično plaćena kupnja u aplikaciji. Kao takva, većina utakmica je samo izbijanje s igračem s plaćenim brodom koji nadmašuje odmah od početka meča. Vjerujem da je to namjerno, kako bi se potaknule plaćene nadogradnje. Kad dobijem iskrivljenu utakmicu, jednostavno se izvučem jer znam da će to biti gubljenje vremena. Također, u posljednjih nekoliko tjedana, PVP poslužitelj je stalno padao. Programer nastavlja gurati svoju Facebook stranicu u odgovorima. Ne koristim Facebook, cijenim svoju privatnost.
আমি গেমস ডানলোড কোরছি হচ্ছে না
Moj prvi put igram ovu igru 🎮 igru robota 👑🇮🇳
Muzilica Mony! Igra košta jedan dolar, ali morate potrošiti 1000$ više da biste nastavili igrati. To nije igra za pobjedu! U ovoj igri nema dobitka, samo novac novac (i reklame..) * Nemoguće je igrati!
Space Shooter: Galaxy Attack Žaid. automat. ddr
Zabavno, izazovno i tjera me da se vraćam.
Molimo dodajte nagrade na razini vetrana ne želimo to na normalnim razinama ..Ako ne možete onda smanjite nadogradnju kovanica za brodove..nije pošteno molim brodovi uzimaju milijune a vi ste smanjili nagrade bez razloga ..bio sam očekivali ste povećanje nagrada, ali ste ga smanjili za više od 50 posto
Previše oglasa, poput između razina. Također, značajni dijelovi igre su iza reklamnih zidova. Zaista mrzim ovaj trend u mobilnom igranju.
Sjajna igra
Općenito je dobra igra, ali nakon nekog vremena igranja čini se da mi zagrijava telefon, ali to bi mogao biti samo moj telefon, međutim, bilo bi vrijedno smanjenje detalja kako bi se vidjelo hoće li raditi glatko.
lijepe igre pucačina u svemirski brod
Sveukupno igra nije loša, osim reda u pvp-u, viši rangovi maltretiraju novopečene igrače, pvp nije fer. 😊
Space Shooter: Galaxy Attack Παιχνίδια arcade egzo
Dobra igra